Karin en Jeffrey

We zagen deze fotograaf in actie bij een bevriend stel die ging trouwen en zagen op een iPad al een paar voorbeelden van zijn werk. We waren onder de indruk. Na een leuk gesprek hebben we telefoonnummers uitgewisseld en hebben we contact gehouden. Hij is professioneel en geageerd snel op mails. Voor de bruiloft hebben we nog gebeld om de planning door te spreken. Ook daarbij helpt hij en is zijn ervaring erg handig. Pieter Ale heeft bij ons het ophaalmoment vanuit het ouderlijk huis, de bruidsfoto’s en de ceremonie heel mooi vastgelegd. Hij geeft heel subtiel aanwijzingen zodat alles er mooi op komt. Dingen waar je zelf niet zo snel aan denkt. Hij is er maar je merkt ook weer niet dat hij er is, volgens mij is dat heel erg knap. Hij weet zijn apparatuur goed te gebruiken. We hebben ervoor gekozen om zelf het fotoboek te maken maar je kunt het ook aan hem overlaten. We hebben de na bewerkte foto’s netjes aangeleverd gekregen. We zijn blij met onze keuze voor deze fotograaf en zouden hem zeker aanraden.

Danny en Dinanda

Wij zijn heel blij met onze keuze geweest om pieter als trouw fotograaf te nemen. Hij heeft oog voor het gehele plaatje, maar ook voor details. Je kan met eigen ideeën komen, maar ook pieter zelf komt met leuke initiatieven. Hij is niet alleen professioneel en vakkundig, maar ook nog eens heel gezellig. Een leuke spontane fotograaf die zelf ook blij wordt als hij het perfecte plaatje schiet. Op momenten dat het fijn is dat hij niet opvalt bij bijvoorbeeld de speech van de trouwambtenaar, de gelofte in de kerk of iets in die trans, merk je niet dat hij aanwezig is en toch de perfecte foto maakt. Bedankt pieter, dat je onze speciale dag zo mooi hebt vast kunnen leggen.

Sanne Hager

De foto’s zijn super mooi! We zijn er erg blij mee. We hebben de foto besteld bij een van de websites die je had aanbevolen en we hebben de rest van de foto’s afgedrukt en in een boek geplakt. Het is zonde om al die andere foto’s niet te geven. 😉

Groetjes Sanne

 

Nynke Lonneke

Hoi Pieter Ale, wij hebben genoten van de dag! De foto’s die je hebt geplaatst zijn prachtig! Wij zijn
benieuwd naar de overige reportage. Bedankt alvast voor je creativiteit!

Petra Huitema

Wow wat een prachtige foto’s!!!! het was echt een fantastische dag, je hebt geweldige momenten op een prachtige manier vast gelegd. Bedankt Pieter Ale!!

Wybe Pieter Feenstra

Pieter Ale heeft voor ons een fotoshoot georganiseerd voor een familieportret. Naast de fotoshoot zelf heeft hij ook een locatie geregeld die geschikt was voor de look waar we voor wilden gaan. Hij heeft oog voor compositie, belichting en lichaamshouding. Pieter Ale heeft een uitgaande persoonlijkheid en zal niet schromen een onderwerp te sturen als dit de foto ten goede komt. Dit kan inhouden dat hij een storend element uit de omgeving verplaatst of een persoon een aanwijzing richting een betere houding geeft. Dit gaat altijd gepaard met professionele beleefdheid maar een grapje kan altijd tussendoor. Pieter Ale gebruikt hoogwaardige apparatuur waardoor zijn foto’s ook geschikt zijn voor groot formaat print.

Elizabeth Wiersma-Zoodsma

Wauw! Jij ontzettend bedankt voor de geweldige herinnering aan onze onvergetelijke trouwdag!!

Jeannette Wiersma-Laverman

Prachtige foto’s! Het was een bijzondere dag en dat zien we in je foto’s terug.